OGLAŠEVANJE

"Stop selling, start helping!" - Zig Ziglar, avtor in motivacijski govorec

POSTANITE VIDNI TUDI NA SPLETU

S strokovnjaki Google in Facebook oglaševanja lahko vaš produkt ali storitev ponudimo pravi ciljni publiki, s pravo spletno stranjo ali trgovino pa vas popeljemo na vrh Googlovih rezultatov iskanja. Dovolite, da vam pomagamo do večje prodaje ali večje prepoznavnosti!

Google oglaševanje

Facebook oglaševanje

Izdelava in vodenje Facebook strani

Ali ste vedeli, da…

…je več kot polovica svetovne populacije prisotna na družbenih omrežjih?

 

…se 64 % kupcev preko spleta za nakup odloči na podlagi videa?

 

…povprečna oseba na Facebooku preživi skoraj 90 minut dnevno?

 

FACEBOOK OGLAŠEVANJE

Facebook je v zadnjih nekaj letih postal odlično orodje za povečanje prepoznavnosti podjetij in njihovih blagovnih znamk. V Sloveniji je kar 980.000 registriranih uporabnikov Facebooka, ki jih lahko dosežemo z oglaševanjem. Kar 75% jih Facebook uporablja dnevno. Vendar pa vsi zagotovo niso vaši potencialni kupci. V naši agenciji vam pomagamo poiskati vaše ciljne oz. idealne kupce. Z natančno izdelanimi in grafično podprtimi oglasi pa vam pomagamo povečati prepoznavnost vašega podjetja!

GOOGLE OGLAŠEVANJE

Google oglaševanje je eno izmed najbolj priljubljenih in efektivnih oblik oglaševanja, predvsem za majhna podjetja. Z Google oglaševanjem boste stranko na vašo spletno stran ali trgovino pripeljali v trenutku, ko išče vaše izdelke ali storitve. Najbolj priljubjeni in efektivni obliki tovrstnega oglaševanja sta Google iskalno omrežje (Google Ads) in Google prikazno omrežje (Google Display Network). Uvrstite vašo ponudbo izdelkov ali storitev na vrh Googlovih iskanj!

YOUTUBE OGLAŠEVANJE

Ljudje v povprečju na Youtubu preživijo več časa kot pred televizijo. Zato je Youtube oglaševanje lahko zelo učinkovito. Preko Youtuba lahko oglašujete dogodke, vaše produkte ali storitve, napovednike itd. Pri tovrstnem oglaševanju točno veste komu oglašujete in kako se ljudje na vaš oglas odzivajo. Največji prednosti oglaševanja sta zagotovo doseg in cenovna dostopnost.

EMAIL MARKETING

Pri email marketingu gre za redno (tedensko, mesečno) obveščanje strank o vaši ponudbi, novostih ali aktualnih novicah. Email marketing je odlična priložnost za izboljšanje odnosa s strankami ali potencialnimi kupci. Pri email marketingu je pomembna baza email naslovov, ki jih pridobimo z nagradnimi igrami ali preko e-novic.